Lunchbuffé vecka 43

Måndag:
Västerbottenbakad flundrafilé serveras med örtcrème
Färsbiffar serveras med pepparmajonnäs och rostad potatis
Gratinerad Broccoli serveras med ruccolapesto


Tisdag:
Sejfilé serveras med varm citronsås
Nattbakad fläsksida serveras med rostade grönsaker och soya- och koriandersås
Cocos- & Kikärtsgryta serveras med rostade grönsaker


Onsdag:
Tapenade- & parmesanbakad fiskfilé serveras med kapriscrème
Chilibrässerad kycklingfilé serveras med rostat fröris
Ugnsbakad Palsternacka serveras med chilicrème och rostade nötter


Torsdag:
Fiskhandlarens val serveras med stuvad grönkål
Helstek kotlett serveras med gräddsås och gelé
Rödbetsbiffar serveras med grönkål


Fredag:
Laxfilé serveras med vitvinssås och syrad fänkålsallad
Fläskfilé serveras med svampsås och potatisgratäng
Tryffelbakad blomkål serveras med ljummen tomat- och rödlökssallad samt soyabönor